Klarsjön

Två dagars värmebölja, två dagar som bestått av svalkande bad. Jag själv är lite av en badkruka och går i vattnet sakta, min lillebror på 2½ år är däremot tvärtom. Han rusar i så det skvätter på allt och alla runt om kring, och när han väl är i vattnet går det inte heller att få upp honom. Idag är jag barnvakt åt filuren i några timmar. Sedan ska jag bege mig till mitt jobb.

mami och kapi

Yesterday

Jag träffade min vän Moa. Vi gick på promenad i Söderköping. På sommaren kan det vara en underbar plats att vara på. Det spelades musik på kanalen, och gubbarna och tanterna dansade för fullt. Turister överallt. Vi träffade några vänner som vi stannade och pratade med, och även en och annan människa. Sedan gick solen ner så fint som den bara kan göra vid kanalen.

What are you hoping for?

Har haft en riktigt bra dag idag. dagen har bland annat bestått av Spel. Matlagning. Moa-promenad. Jobb med roliga människor. Härliga kunder. Skratt. Och återigen massa skratt. Det enda som beshövs för att en dag ska bli lyckad. dagen har däremot gått väldigt fort. Ännu en dag har bara sådär passerat i mitt liv.

RSS 2.0