Es finíto

Det är slut, slut mellan mig och SATC. Sex boxar. Lite mer än en månad. Mitt tidsfördriv och undanflykten till att plugga. Jag hatar slut. Speciellt när de är så bra, så bra att man inte vill att det ska vara slut. Men jag får hitta något nytt, världen går ju inte under trots allt, och som Harald säger är jag ju ganska fiffig. Ett ord vi kom fram till är väldigt bra, men används allt för sällan, så nu ska vi se till att det används mer!

Idag har varit en ingenting-lördag. Har väntat på en inställd match. Pluggat matte. Gjort ett försök till engelskan som misslyckades. Och hjälpt till med maten genom att göra ungsstektapotatisar! Jag blev nöjd! Dock blev det mycket mindre än man trodde. Jag tror stenhårt på att vår ugn krymper maten. Det är inte första gången för mig. Sist jag gjorde hasselbackspotatisar krymte dem till hälften också. Suck!

Pussis

Puss

Idag är det fredag,  men skulle lika gärna kunna ha varit måndag. Har massa att plugga på hela helgen och jag får inte ligga på latsidan som jag oftast väljer. Känns inte alls som fredag, jag saknar min Matthias så mycket och önskar att han kunde vara här hos mig idag. Istället ska jag tillsammans med Lisa och Felix hem till Halling m.fl. och se idol. Det blir bra det med! Sedan ska jag hem, och se Sex and the city the movie, efterlängtat det! (;

Idag har det varit luciamys hela dagen. Sedan har jag pluggat lite i skolan och gått på stan med Lisfis. När hon och Felan åkte hem gick jag till Patricja som var i Fuffes lägenhet och efter x antal vägbeskrivningar hittade jag. Träffa Matthias och puss på han. Åkte hem. Snart leave again. Puss.

PUSS

Mysig sista helg innan december.
I fredags hyrde jag och Matthias en film "Meet Bill", och trots att den såg bra och rolig ut så sög den, HYR DEN INTE. Sedan bakade vi pepparkakor med fuffe, patty och kasper och lite julmusik på det. Mysigt.
I lördags bakades det istället lussekatter, stora och gula. Sedan lyckades jag göra så att Matthias för en gång skull hamnade på rätt buss. På kvällen blev det partiii med 35 brudar i lådan. Funny.
I söndags stod jag i kiosken med Maria och Karin. Vi hade det mycket gott bland chipsen, godiset, läsken och annat gott. 2 kg+ kanske? Och hela kvällen pluggade jag till min svenskaredovisning som jag hade idag, den gick fin. Fint. 

RSS 2.0