Kram

En vecka i Polen är förbi. Ibland kan det vara skönt att komma ifrån vardagen och bara vara. Men att bara vara hos min mormor och morfar betyder dock dubbelt upp med all mat och bakelser. Förvånar mig inte om jag förvandlats till en bakelse själv. Vi har tagit det lugnt, lekt, läst, varit i krakow och utforskat en hög kulle där man ser ut över hela krakow, gått promenader med hunden, ätit hallon från hallonbuskarna och bara varit. Att sedan ta förväl är det svåraste av allt, man vet att det kommer ta lång tid innan man ses igen och man kunde inte förhindra att tårarna rann.

Efter alla resor idag är jag slut. Lovisa kommer och hälsar på mig snart. Det ser jag fram emot!


Pang Pom Krasch...

...där gick min tv sönder. Fan.



senare.
Den har återuppstått, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Blev en aning orolig där ett tag.

Life is beautiful

Åkte till Norrköping för att vänta med Matthias, Stina, Tessan, Deniese, Fredrik och Darin på deras bussar och tåg. Hur konstigt låter inte det kan det då tyckas? Men har man tråkigt och saknar herr amazing så blir det inget svårt beslut. Vi stannade kvar på skolan tills vi blev utkastade av Avni, ja vi gillar skolan. 

På min andra bussresa hemåt satt jag längst fram och pratade med min och beas busschaufför. Han tyckte att jag skulle bli busschaufför, man fick se så mycket fränt då. "Förut på vägen hit såg jag fåglarna flyga mot solen, och ljuset gjorde att det såg ut som fåglarna var självlysande, så himla fränt va det".

Jag och Kasper har bakat dumlemuffins ikväll, de blev lyckade!
 
bilden är från när vi bakade bullar för några veckor sedan.

I'm alive and I'm free

Idag var bussen ovanligt full, men längst fram fanns en ledig plats bredvid en man som verkade väldigt rädd, som att bussen skulle ta livet av honom eller nåt. Redan när bussen började åka från busshållsplatsen såg jag hur mycket han höll sig fast, och vid minsta lilla bromsning kunde man höra ord som, herregud, herregud. Väl på motorvägen skrek han till busschaffören: "Vad gör du, kör du i 110 eller??!!!". Lite väl orolig man tyckte jag som småskrattade lite i smyg.

Home

Klockan är nio och jag ska snart lägga mig. Att kunna sova tidigt är skönt, eftersom det händer så sällan. Antingen är det plugg eller träning som står ivägen. Nu känner jag mig ganska lugn.

I skolan mådde jag inte som bäst, efter lunchen kändes det som att min mage skulle explodera, precis som att det skulle ha varit något med maten. Jag kunde inte stanna kvar i skolan och åkte istället hem och la mig på soffan. Mamma gjorde världens äckligaste te åt mig, hon sa att det var bra för magen. Gick över gjorde det i alla fall, men om det var téets förtjänst vet jag inte.

Annars har jag fått in det mesta i min dag, fått saker gjorda, träffat söta människor, ätit choklad och matthias godisrester samt vilat.


Colour my world

Helgen är snart slut likaså veckan. Tiden går snabbt.
Mysig dag i Stigtomta.


11.10.08

Plugging

Nu är det helg, lördag, kanelbullensdag, lovisas födelsedag!! Massa grattis. Trots allt detta så finns det bara en sak som jag måste göra idag och det är plugga. Inte den roligaste sysslan men nödvändig. Finns mycket annat jag hellre vill göra en dag som denna, som att träffa Mattepatte som jag saknar så.


Mitt hjälteintro:
She's fast as the wind, strong as a Tiger, Stealth as the shadow, beautiful as a flower and she is CAAAAAAAAATATTAAAAAAACK!

Eftersom Isak gjorde ett så bra till mig gjorde jag ett till han med:
He is cold as ice, ICE!!!!!!

Han tyckte inte den var bra... det tyckte jag :)


Min dag

En onsdag som denna vaknade jag tidigt, tidigt tidigt och chockat såg jag att någon var där bredvid mig. Jag skrek och sprang därifrån. Nu...13 timmar senare ligger jag fortfarande under mammas säng, och skriver detta inlägg. SOS.  

RSS 2.0