Idre next

Nu är det lov, och det känns underbart. Lovet började great genom en vunnen handbollsmatch mot Hultic och efter det träffat M. <3 Imorgon ska vi till Idre, och jag ska leva lite farligt och testa mig på att åka snowboard, jag kan behöva alla lyckönskningar jag kan få!

Grisar och lejon

Hur mycket jag än skulle vilja dela med mig av något intressant just nu, så hittar jag inget intressant att dela med mig med. Förutom lite udda fakta vi hittade i skolan idag; En gris kan ha orgasm i en halvtimma och lejon ibland parar sig 50 ggr om dagen, haha. Det visste ni inte va, men nu vet ni!!


Förövrigt så ÄLSKAR Lisa potatismos!

09.02.08

Grattis P!

Det var meningen

Det är som en klump i bröstet. En efter en bara lämnar dem mig. På två dagar har det varit tre farväl, fast egentligen vill vi ju inte kalla det farväl, mer på återseende. Lisa bör vara framme i Thailand snart, imorn är Lovisa i Thailand och på söndag är Rebecca i Thailand. Vad är chansen för att alla ska åka till Thailand? Jag bara vet att vi träffades inte av slumpen, det var meningen.
image23
Jag Bea och LisaJ hade världens roligaste bussresa hem.
Allt från psycoblickar, till uppdelning av en människa, vi delade också med oss av våra bästa raggningstips på mattelektioner där viss klumpighet skulle finnas med, i alla fall hos Lisa. Haha, anyway mer för min skull jag skriver detta. Ni fattar nada, men jag måste skriva ner det för att minnas. Mitt minne är inte det bästa! ^^

Happiness is?

Where do you go when you're lonely I follow you.

Jag är glad, glad men rastlös. Men jag tror att de båda bidrar till något bra, rastlösheten till att jag faktist har tid till en kväll att ta det lugnt på, och att vara glad är alltid bra. Men dock måste jag medge att dessa två tillsammans inte är någon bra kombition. What to do?
image22

Även kallad smartast

Hmm, vad ska jag hitta på ikväll? Jag vet inte riktigt vad. Det står mellan att plugga, läsa, msn eller tv? Vad bör man välja? Kanske om man fick med lite av varje, det är nog det bästa. Ja, så gör jag! Först plugga/msn, sedan läsa och sist men inte minst se något på tv. Jag är bara för smart.

image21

RSS 2.0