They are leaving me

Nu är det mycket på en gång som händer, mina andra halvor; mina andra apelsinklyftor om jag vore en apelsin; mina regnbågar i en svartvit värld; mina solar i universum; de få fyrklövarna i en gräsmatta; alla ska snart resa iväg från det "kalla" Sverige, vilket jag ändå inte kan kalla det nu, till något som är varmare. Dessa speciella varelser håller på att gå under av allt de har att göra innan, och jag blir själv deprimerad av att se dem må som dem mår! Vad vi behöver är en paus, och det är just vad vi också ska få i helgen. Fredagen börjar tidigt, en lång bussresa till Romme med Lovisa, Bea och Lisa J. Det ska bli superkul, och vi ska lära Lisa åka skidor; hoppas du är den naturbegåvning jag innerst inne tror du är. På söndag ska vi ha godisdag, bestående av filmer och godis och det bästa sällskapet man kan få.

image20

Imogen head - Speeding cars



Alltså ibland hatar jag verkligen radion, och en sak jag inte kan förstå är hur folk som ringer in och önskar låtar bara önskar dem sämsta låtarna. Nu när jag knappt har ngn musik på datan får jag plåga mig med radion, om jag inte lyssnar på musik från youtube. Föresten så håller jag och Rebecca på och vinner en väckarklocka från lugna favoriter, eller det var tänkt iallafall, synd att vi missar frågan hela tiden bara :P Men den ska bli vår på ett eller annat sätt!

13.54

Klockan är 13.50 och jag är hemma. Det känns ganska skönt. Idag måste jag dock skriva färdigt två labbrapporter vilket inte direkt är någon hit. Men först ska jag följa med Patricja till spar, hon vill ha godis, inte jag, för vissa är duktiga och följer sitt godiskontrakt! Var stolta Bea och Lisa! Igår försökte min mamma få mig att bryta löftet, min egna mamma!!!!! Hon ville att ALLA skulle smaka hennes godis som hon köpt, men jag stod emot och sa nej. Det är sant! Men nu tjatar Patricja nonstop, bäst att kila.

Later dudes!

movienight.

Otroligt skön dag, att få lämna in allt och känna att helgen kan vara en helg utan något plugg. Wonderful! Helgen kommer att börja med en hemmakväll, med godis och popcorn framför Lets dance, eller om jag hittar någon bra film. Ska bli riktigt skönt faktist.

Imorn är det nattcup i sporthallen! Jag, Moa och Bea ska stå i kiosken från 22.00 till 00.00, så sväng förbi om ni är i närheten! Vi vill ha många hungriga kunder! Men inte för många, så vi kan äta själva haha ^^

image18
my beloved mos och jag

22.12

Idag har varit en ganska toppen skoldag, dvs kort :) Inställd matte och engelska!
C: Min matte är inställd!!!!!!!!!!!! Weiiii!
S: Åh vad skönt. Vad ska du göra istället då?
C: Jobba matte :(

Idag var lunchen ingen hit, två hårstrån, not fresh at all. Sedan var det "effektiv" pluggning med Tessan och Matthias. Jag lärde mig använda datan utan datamus, och jag hatade kolets kretslopp. Det var nog vad som blev gjort för mig idag! Senare träning, den var riktigt rolig! Hemma match på torsdag!

image17

Pluggish

En hel spanska kväll har jag framför mig, redovisning imorgon och jag är nervös för sådant här. Så för tillfället håller jag på att inbilla mig att jag kan språket. Jag, Rebecka, Bea och Lisa har gjort en jätterolig teater, men sen kommer frågorna i 20 minuter, ack ack ack, help me somebody. Förövrigt så spelade vi innebandy på gympan idag, mitt lag ägde alla och vann alla matcher.
image16

happy thoughts

If you look at something as being scary,
It is scary,

If you look at someone as pretty,
They are pretty,

The trick is to look at sad,
as happy.
image15
Foto: Polen 07



En Upptäckt

Idag har jag kommit på något. Att hur snabbt man än jobbar och bockar av ngn av alla läxor,så får man ändå ingen vila. För det kommer alltid något nytt. Det är som att försöka jobba bort en kö på smultronstället, det går helt enkelt inte. Men trots det så har jag och Kenny Starfighter fått ganska mycket gjort, en kartgrej och lite novellanalys. Applåder till oss.

Alphaville - Forever young



Bara för att låten är amazing. Att se klipp från O.C samtidigt gör den bara bättre.

Slappkväll

Nu ska jag göra något jag inte gör på många skoldagar. Jag ska sätta mig och se en film och äta vindruvor, och efter det förhoppningsvis gå och lägga mig. Tänkte se "Under ytan" som går på trean. Imorgon har jag inte min första lektion fören klockan ett, känns så otroligt skönt. Men jag och Lovisa ska träffas tidigare och göra klart våran tidsaxel, vi har nog aldrig kännt oss så effektiva som vi varit med den.
image14
Godkväll gott folk!

MATCH!

Nu blir det snart att röra på fötterna. Handbolls match i Katrineholm! 
Wish us good luck! Inte för att vi behöver det :)
image12

Happy birthday

image11

Min lillebror fyller år idag. Grattis Kasper!
2 år!

ROSETTER

Idag fyndade jag ett hårspänne och en väska. Båda kommer från glitter!
 

Första skoldagen

Inte så hemsk som väntat, snarare en helt underbar dag. För egentligen kan jag inte kalla det att gå i skolan. Jag träffade alla girlsen i skolan halv nio, egentligen börjar vi kvart i ett men nördar som vi är så kommer vi tidigt bara för att sitta i ett bås och prata av oss. Sedan tog vi en sväng på stan, jag fyndade som alltid, kallar mig själv fyndareN. Blev en paus på donken med lite snake-turnering på min nya mobil nokia 3310, yeeeees. Min andra är nämligen på lagning. Sedan lite av mitt och Lovisa dagliga snus (även kallat massage, men vi ser det som en drog). Men dagens höjdpunkt hittils var nog när jag fick göra en äcklig röra till Lisa och Bea, de bröt vårat vecko-godislöfte och det är straffet, hihihi.

Plötsligt händer det

Hela lovet har jag intalat mig själv att jag måste städa garderoben. Dagen innan skolans start tog jag mig i kragen och gjorde det. Good work C!

FÖRE:                                    EFTER:
                    

ångest.

give me something to belive in.
image6

Jag har en klump i magen, jag tror den kan bero på att skolan börjar om 23 timmar. Förra terminen kunde ibland vara ett rent helvete fullt av läxor och brist på tid till annat. Är det vad som väntar inför denna termin? Men som tur är så har vi många lov på vårterminen, yeeiii. Och så har jag den bästa klassen, så det finns många fördelar med att börja skolan också. 

Teater nästa.

Jag har precis ätit den godaste maten som finns, kinamat. Biff med wokade grönsaker och bambuskott är min favorit! YUM YUM! Även fast den goda maten står där på bordet kan jag ändå inte göra annat än att stressa i mig den. Jag är stressad idag, av bara tanken på att jag ska till skolan om två dagar. Fick jag verkligen allt som jag ville ha gjort gjort på lovet? Svar: NEJ! Give me some more time.

Mamma bjuder på teater, så nu ska vi snart bege oss mot Norrköping för att se på "Röda nejlikan". Vi ska åka om en kvart, vilket egentligen betyder 25 minuter. Min familj är alltid sista stunden människor, men jag kan inte förneka att inte jag heller är det?

Makeover.

image3

image5

image4

Ibland kan jag och Bea få för oss att vi KAN vara makeupartister, och att vi KAN vara fotografer och modeller. Även om detta inte är sanningen så brukar vi göra så gott vi kan, eftersom vi tycker det är roligt. Detta är tre av bilderna som jag och Bea tog igår.

snöängel.

image2

Två veckor försent kommer snön. Men den kom i alla fall.

Andra januari

ATT FÅ SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT GJORT PÅ KORT TID
Det värsta med lov är att man vänder på dygnet totalt. Igår la jag mig vid 22 men jag somnade inte fören vid 03 och sedan vaknar man så sent som 11.30. Men trots det så har jag ändå hunnit träna på träningverket med laget, jag fick boxas med en svettig Patrik. Sedan har vi jobbat lite spanska, låter som en sjuk syssla på lovet men det är sant. Vi ska redovisa våran teater när lovet är slut. Efter det träffade jag bruddsen på VIoNi och åt pizza för att därefter hyra film och sjunga singstar. Två nackdelar med kvällen. Nackdel 1: Jag hade så fruktansvärt ont i magen efter att vi ätit pizza och under hela kvällen. Det var hemskt. Men en flaska med varmt vatten botade det tillslut. Nackdel 2: Filmen var konstig! "Flickan i källaren". När man läste på baksidan lät den jätteintressant, handlade om en psykopat som kidnappat en tjej och hållt fast henne i källaren i 6 år. Men när man såg filmen stämde inget. Hon blev förälskad i kidnapparen och levde i källaren i ca 3 dagar och kidnapparen verkade inte alls psykisk, utan behandlade henne snällt. Det psykiska kanske var när han äcklade sig med dockor. Det värsta var att det stog att det skulle vara en thriller/rysare, när den egentligen borde haft genren kärlek/dokumentär/booring.

1.

EN ÖVERSKATTAD KVÄLL?image1
Den sista dagen på året 2007 tillbringades tillsammans med Moa, Bea, Lina, LisaB, Linda och Hanna hemma hos Lina. Lina bjöd på välkomstdrinkar och vi pratade och skrattade. Sedan tog vi fram kockarna i oss och lagade en god måltid som vi åt och njöt av. Dock blev det lite för mycket av allt, men bättre med för mycket än för lite! Efter det tog vi fram flickorna i oss och gjorde oss redo för party.

Några timmar senare satt vi på bussen in till Norrköping. Det vi inte visste då var att vi borde ha stannat kvar i lilla Söderköping. Allt Norrköping hade att bjuda på var katastrofer för våran del; en fest vi inte kom in på, spårvagn, liten lägenhetsfest, spårvagn, vidrig lokalfest där något gick sönder så man ändå var tvungen att gå därifrån, springa för att få en fin utsikt över fyverkerierna, SKRIK, GOTT NYTT ÅR, kramar, pussar, Lina 17 år, vänta spårvagn, spårvagn, spya i spårvagn, gå, Beas skoskav, kissnödighet, vänta på bil i kyla. Men tillsammans med detta bjöd natten även på en hel del skratt och tillsammans med er tjejer så ångrar jag ingenting. Tack för kvällen/natten tillsammans med er tjejer, men också många andra vi träffade på vägen.


År 2007 kan vi nu lägga bakom oss, men fortfarande minnas.  Vi har ett nytt år framför oss som förmodligen lär bestå av nya upplevelser.
Hejdå 2007, Hej 2008! 


.


RSS 2.0