1.

EN ÖVERSKATTAD KVÄLL?image1
Den sista dagen på året 2007 tillbringades tillsammans med Moa, Bea, Lina, LisaB, Linda och Hanna hemma hos Lina. Lina bjöd på välkomstdrinkar och vi pratade och skrattade. Sedan tog vi fram kockarna i oss och lagade en god måltid som vi åt och njöt av. Dock blev det lite för mycket av allt, men bättre med för mycket än för lite! Efter det tog vi fram flickorna i oss och gjorde oss redo för party.

Några timmar senare satt vi på bussen in till Norrköping. Det vi inte visste då var att vi borde ha stannat kvar i lilla Söderköping. Allt Norrköping hade att bjuda på var katastrofer för våran del; en fest vi inte kom in på, spårvagn, liten lägenhetsfest, spårvagn, vidrig lokalfest där något gick sönder så man ändå var tvungen att gå därifrån, springa för att få en fin utsikt över fyverkerierna, SKRIK, GOTT NYTT ÅR, kramar, pussar, Lina 17 år, vänta spårvagn, spårvagn, spya i spårvagn, gå, Beas skoskav, kissnödighet, vänta på bil i kyla. Men tillsammans med detta bjöd natten även på en hel del skratt och tillsammans med er tjejer så ångrar jag ingenting. Tack för kvällen/natten tillsammans med er tjejer, men också många andra vi träffade på vägen.


År 2007 kan vi nu lägga bakom oss, men fortfarande minnas.  Vi har ett nytt år framför oss som förmodligen lär bestå av nya upplevelser.
Hejdå 2007, Hej 2008! 


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0