Feeling the moment slip away

Helgen är proppfull så dagen hade jag tänkt att tillbringa till pluggande, men dock blir det inte alltid som man tänkt sig.  Istället ringde mobilen och jobbet vill att jag skulle komma, så det blev att tjäna lite kosing vilket inte heller är helt fel. Extra nervös var jag idag då det var första gången jag fick jobba i serveringen, men det släppte ganska snabbt eftersom det gick toppen, inga tappade glas heller! :D Nu väl hemma ska vi se om jag kan få något gjort, vilket jag verkligen tvivlar på.
image48

Tröttheten som talar

För tillfället känner jag bara ångest. Jag orkar inte mer med skolan. Nu har jag säkert kommit in i en orkar-inte-göra-någonting-period, men med alla våra uppgifter är det förståeligt, jag vill bara sova, vilket jag snart också ska göra. Dock måste man ta tag i allt när jag vaknar, för vecka 21 är alla redovisningar, frukta v. 21. Jag bara hatar allt nu. Det gör det inte bättre att de fyller på med mer prov.

A young summers youth

Det bästa som finns är när en vårdag känns som en sommardag. Då vet man att sommaren är nära.

   
Bild 1: LisaJag Bild 2: LisaBea Bild 3 LisaLisa Bild 4 LovisaLisa
image45
JagLisaLisa Händer: BeaLovisa


Rädda mig någon

Jag är ett hopplöst fall som inte går att rädda. Klockan är inte mer än 22.09 och jag vet inte vad jag ska ta mig till, det känns som att jag spricker snart, som att jag ska dö av uttråkan. Jag har pluggat och vill inte mer, tha family ser på en sugfilm i vardagsrummet, min dvd i mitt rum har patricja lånat, jag har kollat allt som går att kolla på internet och det finns inte många roliga inne på msn. Vad ska man då ta sig till? Det är i sådana stunder som man behöver sin pojkvän, men nae, min bor för långt bort för att jag snabbt ska kunna träffa han. Livet suger ikväll!
image41

RSS 2.0