Ge mig! Underbara kjol.

image33

Early morning

Gick upp halv 8 imorse för att barnvakta denna skitunge. Var det värt det? Lätt, allt för min skrutt.
Nu när jag gått upp ca. 4 timmar innan vanligt har jag också hunnit med en del, däribland baka en hallonkaka.
image32

Det är bara sanningen

Ojojoj vilken dag. Den började med att jag gick upp halv åtta och gick på en lång promenad runt ramunderberget. Under den vandringen fick jag en uppenbarelse och nu vet jag helt plötsligt vad jag vill bli efter gymnasiet. Väl hemma städade jag hela mitt rum, satte upp bilder på väggen som jag har väntat med för länge och därefter bakat stora dumlemuffins.....

Såhär skulle min dag kunna ha sett ut, men som ni säkert förstår gjorde den inte det. Jag vaknade så sent som klockan elva och därefter har jag suttit instängd i mitt rum och nördat framför OC. Jag är på mitt sjunde avsnitt för dagen. Åhja, jag vet, jag är the biggest geek! 

image31
Foto: jag

15.43

image30
Idag har jag sovit riktigt länge, läst, gjort klart uppdrag och nu pluggar jag in lite glassar jag måste lära mig till smultronstället. Ikväll ska jag träffa lisa, moa och siri som jag inte träffat på länge. Det ska bli kul, singstar, godis och mat. Kan inte bli bättre. 

fet men het

image29
Efter en trerätters påskmiddag gick jag med full mage hem till denna tös där jag även tröck i mig lite glass, frukt och godis. Allting går om man vill. Fick även lite födelsedagspresenter, 2 filmer och ett par örhängen. "Den svarta Dhalian" och "The Break up".

Någonstans

image28
Det är visst påsk nu, något man inte riktigt lagt märke till när det man ser utanför fönstret är slask och mulet väder. Men faktiskt så har solen tittat fram idag, påskgodis ska ätas och senare ska vi även äta lite påskmat hos Ulla & Ingemar. Det är väl inte den vanligaste påskkänslan, men gömd någonstans känner jag känslan.

En kort långfredag

image27
En dagens Cathrine.
Dagens Cathrine har varit en mycket glad en. Kanske inte är så ovanligt att jag är det, men idag har känts som en ovanligt bra dag. Tack tjejer för att ni förgyller mina dagar. Vet inte vad jag skulle göra utan er, vi är helt enkelt bara sådana människor som klickar med varandra, vi passar ihop. Därför har kladdkaka tillsammans med två kärleksfilmer varit en toppenkväll på en långfredag.

Nu kommer snart M. I can't wait.

Aldrig dåligt väder?

Jag vet att jag länge har tjatat om det, men nu har den äntligen kommit. Lovet är här. Det är nog det som är det bästa med skolan, lättnaden man känner när man äntligen får lov och efter att ha lämnat in allt. Och som varje lov lovar man sig själv att man bara ska hitta på roliga saker, och inte fastna framför OC ett helt lov, och det har jag gjort även iår. Det börjar bra för min del i alla fall.

Idag ska jag först träffa the girls och fira mig, jag ska skapa en kladdkaketårta, så vi får se hur den bli. Mitt mål är att få den så onyttig som möjligt. Därefter ska vi ut på picknick om vädret tillåter det! Men det är aldrig dåligt väder, bara dåliga kläder som man brukar säga.
Ikväll kommer min snutt, Matthias och ska sova här.
image25
foto: jag

Jag önskar mig lov i present!

Begäret jag har för tillfället är lov och inget annat. Eller visst har jag några sötsug men lov ligger på toppen av min vill ha-lista. Skolan suger verkligen musten ur en och jag kan inte göra annat än att försöka stå ut en två veckor till. Men följer jag min "att göra" planering så borde jag klara det. Att jag ständigt tar pauser, som nu exempelvis, gör det dock inte lätt för min planering.

Nu måste jag återgå till mitt pluggande. Glöm inte att säga grattis till mig imorn då jag fyller år!!!



c.

RSS 2.0